Search found 4 matches

by ianazlan
Fri Dec 26, 2008 1:53 pm
Forum: Garmin Nuvi / Streetpilot / Zumo
Topic: The Nuvi 755T
Replies: 89
Views: 16688

Re: The Nuvi 755T

Hi Guys, Just got my toy last week. Got the same error as u all mentioned but that problem resolves once i did the update from webupdater... :thumbsup: ....Btw, this is my 3rd invesment on the nuvi series....205W, 760, now...755T..only setback now is the POI does not appear like in 760 while on the ...
by ianazlan
Fri Aug 29, 2008 5:08 pm
Forum: Garmin Nuvi / Streetpilot / Zumo
Topic: The Nuvi 760 - Part 2
Replies: 478
Views: 64987

Re: The Nuvi 760 - Part 2

Hi all, Just got my 760 last nite....760 mal/sing version. Sold off my 205w after just using for 2 weeks :D ....why?? Because wanna try out the 3D track/road/flyover split (which is still not there at the moment)..Pops out POI...and text to speech tech... Things done to my unit: 1. Backup all folder...
by ianazlan
Fri Aug 15, 2008 11:14 pm
Forum: Garmin Nuvi / Streetpilot / Zumo
Topic: The Nuvi 205W
Replies: 205
Views: 37620

Re: The Nuvi 205W

Take your toy out side your house and test again :mrgreen: thanks....got it done but it takes quite sometimes to resolves (one hour waited until i posted here :) )....BTW what causes it to be like that?? And if operating indoor, should i manually turn on the simulation mode rather than waiting for ...
by ianazlan
Fri Aug 15, 2008 10:26 pm
Forum: Garmin Nuvi / Streetpilot / Zumo
Topic: The Nuvi 205W
Replies: 205
Views: 37620

Re: The Nuvi 205W

Hi...my nuvi 205w gave me a headache...unable to get satellite lock on...view the satellite distribution page and notice that all the satellite groups at one location point (groups on the north) and not scattered as it should be. How do fix this problem?? Any suggestion?


Thanks in advance....