Malsingmaps Forum

It is currently Thu Apr 24, 2014 6:24 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 7:56 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Aug 11, 2007 9:13 pm
Posts: 19
GPS: HTC Touch, GMXT, GarminAsus M10
You need to register on-line through Garmin Website as follows:

https://my.garmin.com/mygarmin/marketing/register.htm


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Jul 10, 2010 2:21 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Jul 10, 2010 2:10 am
Posts: 3
GPS: GarminAsus M10
Hi, I got this phone last week, and the online Communicator says 'No phone found. Make sure you have it set to mass storage mode or file transfer mode and try again.'

I'd installed the plugin in Firefox and Safari and put it in the Mass Storage mode.

I did a search in the Help link and could not find M10. help anyone? thanks.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Jul 10, 2010 9:11 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Aug 11, 2007 9:13 pm
Posts: 19
GPS: HTC Touch, GMXT, GarminAsus M10
Three options will appear immediately after you connect up the hot synch cable to your computer:

1. Activesynch,
2. Mass storage mode,
3. Internet sharing.

You have to choose option 2 manually to get into mass storage mode, else the default will be activesynch mode.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Jul 12, 2010 12:08 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Jul 10, 2010 2:10 am
Posts: 3
GPS: GarminAsus M10
Yep, i had selected it, it's in mass storage mode, and I can browse my files in the phone. We can set the 'default' to either automatically sync once connected or as mass storage. But, even as mass storage it still doesn't want to detect my phone... :(

Anyone had done this successfully?


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Jul 14, 2010 7:45 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Aug 11, 2007 9:13 pm
Posts: 19
GPS: HTC Touch, GMXT, GarminAsus M10
I had successfully downloaded the latest MSM NT map from the official Garmin website in mass storage mode quite sometime back. I don't have the plugin in Firefox and Safari as what you have. Sometimes, a third party software can cause other unforeseen interface problem.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 1:25 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Jul 10, 2010 2:10 am
Posts: 3
GPS: GarminAsus M10
aHA! just managed to register and download the updates. I think it's a Mac PC problem thing. The browser only managed to detect my phone when I use a PC. Even though on the garmin website it seems to have support for Macs. what a folly! They should really buck-up their system for M10 when they launch it. I don't recommend this phone for a full Mac user, aiya.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Jul 28, 2010 7:56 pm 
Offline
Regular
Regular

Joined: Wed Aug 15, 2007 7:15 pm
Posts: 65
Location: Subang Jaya
GPS: Garmin 1460, Garmin GPSMAP 76CSx with External Antenna
Can nuvifone M10 display Chinese charactors ?


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Jul 29, 2010 11:54 am 
Offline
Regular
Regular

Joined: Fri Aug 10, 2007 6:01 pm
Posts: 64
GPS: Garminasus M10, M20 & A10.
epteh wrote:
Can nuvifone M10 display Chinese charactors ?


Yes I think so... :)


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Aug 02, 2010 5:21 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Aug 18, 2007 2:39 pm
Posts: 9
GPS: HP 6965
My telco SIM card does not come with a data plan (company policy), which means I will not be able to use the AGPS function. Will appreciate feedback on the device's speed to get a position-lock without AGPS.

Thanks !


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Aug 25, 2010 8:42 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Mon Oct 13, 2008 7:26 pm
Posts: 6
GPS: ver2.15
richardlee wrote:
My telco SIM card does not come with a data plan (company policy), which means I will not be able to use the AGPS function. Will appreciate feedback on the device's speed to get a position-lock without AGPS.

Thanks !


Actually quite fast! faster than my Garmin Nuvi 350!!
Only I'm still struggling to add more maps...... :-k


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group