Help Me Find this Address - Address Search on MSM

NEWBIES, USE THIS FORUM AS YOUR FIRST STOP. Seniors will guide you on whether to obtain info and which forum to post your queries.

Moderator: Moderators

Message
Author
ace
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 574
Joined: Thu Jun 09, 2005 12:00 am
GPS: Nuvi 2565, Nuvi 255W, HP iPaq 3715 with Rikaline 6033 (retired), Mapking G10 (retired)
Location: Singapore
Contact:

Re: Help Me Find this Address - Address Search on MSM

#531 Post by ace » Sat Apr 26, 2014 9:26 pm

Perhaps this post might help you..

viewtopic.php?p=198946#p198946
I don't have free fish......

apocalypzeus
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun May 18, 2008 6:18 pm
GPS: none
Contact:

Re: Help Me Find this Address - Address Search on MSM

#532 Post by apocalypzeus » Sun Apr 27, 2014 12:13 am

ace wrote:Perhaps this post might help you..

viewtopic.php?p=198946#p198946
Thanks for the suggestions, but the problem with the 1390 is that it does not even search the most basic of street names, eg. orchard road, adams road, stevens road, scotts road etc.

Should i do a hard reset instead?

Thank you Sifu!

User avatar
bartmp8
Senior Mapper
Posts: 3134
Joined: Fri Aug 10, 2007 5:35 pm
GPS: GPSV(r),10X+PDA(r),Nuvi200(r),VistaHCx, 60CSx, Nuvi765(r),Oregon550 & Nuvi3790 (from Redstorm)
Location: Sandakan
Contact:

Re: Help Me Find this Address - Address Search on MSM

#533 Post by bartmp8 » Mon Apr 28, 2014 10:37 am

apocalypzeus wrote:
ace wrote:Perhaps this post might help you..

viewtopic.php?p=198946#p198946
Thanks for the suggestions, but the problem with the 1390 is that it does not even search the most basic of street names, eg. orchard road, adams road, stevens road, scotts road etc.

Should i do a hard reset instead?

Thank you Sifu!
Why don't you re-download another copy of the map. The latest v6.60 is out today. Download and replace the map you had before.
Pls be careful, that you do not muck up your main memory. We always suggest you use an SD card. Once loaded, go to your
map select option page and make sure you do not have more than 1 map of the same region selected. If you want to use MSM
then you disable Garmin CN for MYSG.

viewtopic.php?p=142924#p142924

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests